ärkeängelhealing

- på distans och i grupp

Detta är en djupgående healing där du får möjligheten att ta in kärleksfrekvenserna direkt ifrån ärkeänglarna. De vill att vi ska känna deras närvaro. Att vi ska lära känna hur de olika änglarna känns, eftersom deras energier är olika ifrån varandra och de bär olika gudomliga gåvor.

De har väglett mig att vara en kanal för denna healing eftersom det nu är dags att skapa ett nytt samarbete änglar och människor emellan. Den nya jorden är här. 

Änglarna och jag har arbetat tillsammans i många år, men i oktober 2019 fick jag kanaliseringar av ärkeängeln Metatron som har fått en speciell plats i mitt hjärta. 

"Vi är här. Vi är alltid här, vare sig du känner oss eller inte. Du behöver inte se oss, men känn gärna vår närvaro. Vi vill att du ska veta att vi önskar dig allt gott, alltid. Lämna över alla bekymmer, all oro som du bär, till oss. Vi tar hand om det."  
 
"Vi är här. Olika energier verkar vid olika tidpunkter i dina cykler. Olika änglar är närvarande vid olika stunder beroende på vad du behöver då, vilken process du är inne i eller vad du ska lära dig för att kunna gå vidare till nästa steg. Ibland är vi några stycken som samverkar samtidigt.

"Ärkeänglar, vi är dem som skapar, dem som hjälper dig i processen. Du är vi. Vi är du. Andas och känn vår energi. Vi finns i ditt hjärta. Lär känna oss genom att andas och känna. Känn oss. Du kommer att upptäcka att vi känns olika, våra energier är annorlunda ifrån varandra. Vi är i en ny tid där ni använder er intuition mer. Ni är mer och mer i er kännande kropp. Läs inte bara om oss. Känn oss. På så sätt lär du dig om vår sanna essens. Fastna inte i vad du har läst. Lita på din egen känsla."

 

I denna djupgående healing som är direkt ifrån Ärkeänglarna kommer du att få känna deras unika energi, helt i kärlek. 
Du kommer att få uppleva deras magiska närvaro och känna hur deras unika gudomliga gåvor känns.
Du helas på djupet. Du kommer att inse att Ärkeänglarna alltid är med dig, dem finns i ditt hjärta.  Jag har tillfällen för enskilda ärkeänglar och jag har (som änglarna själva kallar det;)) dunderhealing med alla ärkeänglarna. Just nu är det inplanerat dessa tillfällen:

Ärkeängelhealing Alla - torsdagen den 19 mars
Ärkeängeln Mikael - måndagen den 30 mars

Ärkeängel Ratziel - onsdagen den 15 april
Ärkeängel Metatron - måndagen den 27 april
Ärkeängel Zadkiel - tisdagen den 12 maj
Ärkeänglarna (alla) - onsdagen den 27 maj kl 21.00
Ärkeängeln Rafael - tisdagen den 9 juni kl 21.00

Ärkeängeln Chamuel -  torsdagen den 25 juni kl 21.00
Ärkeängeln Gabriel - tisdagen den 7 juli kl 21.00
Ärkeängeln Sandalfon - måndagen den 20 juli kl 21.00

⭐️ Ärkeängelhealing (alla) - onsdagen den 5 augusti kl 21.00
⭐️Ärkeängeln Zafkiel - onsdagen den 19 augusti kl 21.00

Pris per tillfälle:
222 kronor
Du betalar direkt vid bokning via swish 1236872816 eller bankgiro 250-2326. Du erhåller kvitto per mail när jag ser din betalning.

Ljus och kärlek
Åse och ärkeänglarna
⭐️ ⭐️ ⭐️


Ja, tack. Jag är gärna med på ärkeängelhealing. 
Dubbelkolla så mailadressen blir rätt , tack.

Tusen tack för healingen. Det var helt underbart! Så mjukt och fint! Det känns verkligen som att ärkeänglarna är närmare nu efter denna healing. Det behövs i denna tid. 
Tack Åse för allt du gör.
Tina, mars 2020

Tack för ärkeängelhealingen. Efter en stund när jag reste mig och satt på sängkanten, så blev jag på klädd med vingar och jag var så lycklig. Änglar och jag höll  varandra i händerna och dansade i ring.
Kände mig glad i gemenskapen, som om jag har väntat och längtat hit.
Dana, mars 2020

Tack så jättemycket för denna fantastiska stund. Jag kände direkt närvaron av ärkeänglarna. Dem kom en efter en. Jag blev varm i hjärtcentrum.
Jag var fylld av en härlig känsla av ro. Det var sååå gott! 
Monika, maj 2020

Ja, du Åse
Detta var något utöver det vanliga.
Tårarna rann och jag kände stor kärlek till Moder Jord.
Något stort och fint är på gång.
Kärlek, kärlek och åter kärlek till Moder Jord och hela mänskligheten. 
Det goda vinner över det onda.
Så fint. Tack.
Mona, mars 2020