Änglavägledning

Står du i ett vägskäl? Undrar du hur du ska komma vidare? Vill du veta vilket beslut du ska ta? Vad är rätt för dig? Änglarna finns här för att vägleda.
 

Änglarna är fantastiska ljusvarelser som vill hjälpa oss. Vi behöver bara be dom. Eftersom vi människor har fötts med en fri vilja, så går dom inte in och blandar sig, förut om vi är i fara. Vi behöver alltså be Änglarna om hjälp och det räcker att vi gör det med vår intuition, i vår tanke. Änglar hjälper oss med det vi behöver. Dom är här för att ge oss lugn, ljus och kärlek och för att vägleda oss i vardagen. 
 
Du kommer att få budskap från Änglarna. Jag tar hjälp av änglakort när jag vägleder dig. Att använda änglakort är ett sätt att få besvarat frågorna i ditt liv. Korten är ett hjälpmedel. Jag tar även hänsyn till de tankar och känslor som kommer upp. Oftast förstår du precis vad änglarna menar och vill berätta för dig. Du kan fråga Änglarna om vad som hellst du vill ha hjälp med. Tillsammans kommer du och jag fram till hur du kan få in dessa budskap i din vardag.

895 kronor 60 minuter

Jag arbetar på två platser i Svedala som ligger två mil ifrån Malmö. 
Hantverkaregatan 3 B: Boka genom att ringa eller skicka meddelande, klicka här
Långgatan 21: Boka på bokadirekt Youphoria