Angelic Reiki®

Önskar du frigöra stress och oro, minska smärta, stärka din självkänsla, förbättra din sömn eller kanske helt enkelt bara unna dig en skön och helande stund?
 
Angelic Reiki® är en underbar healingform som arbetar med vårt energisystem och balanserar livsflödet. Det är ren och ljus energi som helar på alla plan - fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. 
 
Vi är alla energivarelser även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. Innan en obalans blir fysisk finns den på energinivå. Därför är det viktigt att hålla våra energikroppar rena och hela. (Vi består av flera energikroppar men i healingsammanhang talar man mest om den fysiska, mentala, emotionella och eteriska kroppen)
 
Denna energibehandlingen är både mjuk och effektiv. Våra ”må-bra-hormoner” i kroppen som oxytocin och seretonin aktiveras, samtidigt som stress och smärta reduceras. Kroppens frekvens påverkas och därmed våra tankar och beteendemönster, allt utifrån vårt högsta bästa. 
 
Målet är att återställa vårt naturliga energiflöde och öka vårt välbefinnande. När vårt energiflöde kommer igång kan smärtsamma minnen och upplevelser som lagrats i kroppen lösas upp. Vi får möjlighet att släppa taget om det som inte längre gagnar oss och på så sätt kan vi komma i balans.
 
Det är klassat som friskvård av Skatteverket och fullt avdragsgillt. Du som anställd kan använda ditt friskvårdsbidrag om du så önskar.
 
Behandlingen pågår i en timme. Vi sitter först ner och pratar lite bla om vad du vill att healingen ska ge dig och vilka förändringar du vill ha i ditt liv. Sen får du  lägga dig ner på en behandlingsbänk med kläderna på under en skön filt för att ta emot healingen. Det finns även tid efteråt för vägledande samtal.
Jag får ofta frågan hur många behandlingar som behövs. Det är självklart väldigt individuellt, men jag rekommenderar dig att prova tre gånger för att känna vad angelic reikin betyder för dig.
 
Angelic Reiki® är en högvibrerande, djupgående och unik helandemetod som används över hela världen.
(Läs mer på www.angelicreiki.se)

Investering: 695 kronor (60 minuter)
 

boka tid

Du bokar din tid i mitt bokningsystem klicka här.
Det går även bra att boka tid genom att:  ringa mig, skicka ett sms eller mail.


Har du ingen möjlighet att komma till mig?
Då kan du ta emot Angelic Reiki® hemma.
Läs mer på distanshealing