angelic Reiki®

Önskar du komma närmare din själ?
Vill du hitta hem?

 
Angelic Reiki® är en underbar healingform som arbetar med vårt energisystem och balanserar livsflödet. Det är ren och ljus energi som helar på alla plan - fysiskt, mentalt, andligt och känslomässigt. Denna healingform har hjälpt många människor världen över.

Angelic Reiki® är healingen där vi arbetar hand i hand med Änglar, Ärkeänglar, Uppstigna mästare och Galaktiska helare. Det är ljusa och högvibrerande energier och målet är att balansera ditt livsflöde. Det är villkorslös kärlek för Ditt högsta bästa. 


Vi är alla energivarelser även om det vi ser och upplever är våra fysiska kroppar. Innan en obalans blir fysisk finns den på energinivå. Därför är det viktigt att hålla våra energikroppar rena och hela.
 
Denna energibehandlingen kan frigöra stress och oro, minska din smärta, få dig att sova bättre, stärker din självkänsla, öka din intuition, men framför allt så hjälper healingen dig att minnas vem du är och att se ditt sanna jag. Du får kontakt med din själsenergi.
 
Målet med Angelic Reiki är att återställa ditt naturliga energiflöde och öka ditt välbefinnande. När ditt energiflöde kommer igång kan smärtsamma minnen och upplevelser som lagrats i din kropp lösas upp. Du får möjlighet att släppa taget om det som inte längre gagnar dig och på så sätt kan du komma i balans.

Angelic Reiki® är ärkeängel Metatrons helandesystem och bygger på forntida visdom ifrån bl.a Atlantis.
Angelic Reiki är vår tids healing!
Nu är tiden inne för att intregrera dessa kärleksfulla änglavibrationer.
Läs mer på fliken Angelic Reiki Workshops 
 


Det är klassat som friskvård av Skatteverket och fullt avdragsgillt. Du som anställd kan använda ditt friskvårdsbidrag om du så önskar.

Angelic Reiki® är en högvibrerande, djupgående och unik helandemetod som används över hela världen. Läs mer på www.angelicreiki.se

⭐️⭐️⭐️


Du kan ta emot Angelic Reiki på distans eller via ett personligt möte med mig i min healingstudio på Vaviksbacken 10 i Rönnäng på Tjörn. 

DIstanshealing

Ta emot Angelic Reiki® hemma hos dig själv eller vart du än befinner dig. Lägg dig ner på en avkopplande plats, spela rogivande musik och bara njut av att bada i änglaenegierna. Släpp taget och var öppen för att ta emot. Varje healing är perfekt överförd och du får precis det du behöver just nu.
Efter healingen får du återkoppling av mig via mail.

Investering för distanshealing:
595 kronor (ca 45 minuter, healing plus återkoppling)
1495 kronor för tre healingtillfällen

Jag får ofta frågan hur många behandlingar som behövs. Det är självklart väldigt individuellt, men jag rekommenderar dig att prova tre gånger för att känna vad Angelic Reikin gör för dig.
 

personligt möte

Behandlingen pågår i en timme. Vi sitter först och pratar lite om vad du vill att healingen ska ge dig och vilka förändringar du vill ha i ditt liv. Sen får du lägga dig ner på en behandlingsbänk med kläderna på under en skön filt för att ta emot healingen. Det spelas healingmusik i bakrunden. Det finns även tid efteråt för vägledande samtal.

Investering personligt möte:
695 kronor (60 minuter)
1795 kronor för tre bokade tillfällen 
 

Det var den mäktigaste healing jag någonsin upplevt.
Ren magi och ren KÄRLEK!
Herregud är helt tagen! Tusen tusen tack.
Linda

Vilken healing! Finns ingen healing jag fått där jag förnimmar så mycket som när du är inblandad. 
Tove

Jag vill uttrycka tacksamhet för dina insatser under våren! 
Vissa saker du meddelat mig i dina återkopplingar efter Angelic Reiki healing och i den vägledningen du gav tidigare har haft en direkt inverkan inte bara på ett andligt plan utan lika mycket i den praktiska delen av livet och gjort navigationen i det vardagligare lättare i en klurig och spännande tid på detta klot. Stort tack! 
Hörs & hälsningar,
Fredrik

Tusen tack ❤️ Det var verkligen helt underbart, energin kändes verkligen och idag känner jag mig mycket lättare i kroppen! Det känns så bra! Nu ska jag bara fortsätta suga på den här karamellen! 
Tina

⭐️boka tid

Ja tack! Jag vill boka Angelic Reiki.
Fyll i uppgifterna nedan så tar jag kontakt med dig. Eller så kan du ringa mig.
 


Jag är Angelic Reiki Master Teacher.


Efter healing.
Tänk på att denna kärleksenergi är en gåva till dig som du behöver ta hand om. Det är viktigt vad du gör efteråt, hur   du tänker, hur du känner, pratar, lever... Tillåt energin att stanna i dig och gå medvetet in i det nya. Du behöver vilja skapa en förändring själv, inte bara låta något utanför dig fixa dig. Ta eget ansvar så att transformationen kan äga rum, i kärlek.