chakraresaN

-balansering av dina chakra


En obalans visar sig ofta i kroppen i form av en smärta eller sjukdom. På så sätt berättar kroppen för dig vad du behöver ändra på och var problemet finns. Visst är kroppen fantastisk?

Att balansera dina chakran får energin att flöda i din kropp så att du mår bra. Det ger dig livskraften åter. Detta är också vägen till en förening mellan din individuella och den universella själen, så att du kan ta emot den gudomliga energin.

Under en Chakraresa pratar du och jag med varandra och gör en resa i dina chakran.
Tillsammans rensar vi, renar och fyller på där det behövs. Allt för att du ska få balans.I ditt energifält, i den eteriska kroppen, finns det olika energikanaler som är som snurrande hjul d.v.s virvlar av energi. Vi har sju huvudchakra som sitter på olika ställen på kroppen och skickar runt energi. Varje chakra har sitt eget syfte, sin förening och förbindelse. Vill du veta mer om chakra rekommenderar jag min kurs.
Förutom de sju huvudchakrana så  arbetar jag även med jordstjärnan och själsstjärnan.

Under vårt samtal känner jag in dina sju huvudchakra, din jord stjärna och din själsstjärna. Vi balanserar upp dessa energikanaler och ser till att lösa upp de blockeringar som finns. Du får även healing av mig.  Om du önskar och tid finns, så vägleder jag dig även i en kortare meditation.

Alla dina chakra bör vara i balans för att du ska må bra du bara kan.
Det är då du kan hålla dig frisk och stråla inifrån och ut.


Investering:
45 minuter - 595 kronor
60 minuter - 695 kronor 

Om du har gått min chakrakurs så får du 20% rabatt . Skriv då det i meddelandet, tack.


⭐️boka din tid

Ja Tack! Jag vill känna mig i balans och bokar en chakraresa.
Fyll i uppgifterna nedan så tar jag kontakt med dig.
Eller ring mig.