tarotVÄgledning

Står du i ett vägskäl och undrar hur du ska komma vidare?
Vill du veta vilket beslut du ska ta och vad som är rätt för dig?


Det är ifrån Änglarnas ljusrike som jag hämtar min information. Änglarna är fantastiska ljusvarelser som är här för att ge oss lugn, ljus och kärlek och för att vägleda oss i vardagen. Änglarna har budskap till dig. 
Ibland kommer även dina guider, uppstigna mästare eller galaktiska helare in och vill vara med. Det är högst individuellt. Ingen vägledning är den andra lik, eftersom du är unik.

Jag tar hjälp av tarotkort som visar vart du befinner dig nu, hur du tänker och hur du känner och vilka blockeringar som finns. När du förstår dig själv, då kan du handla mer medvetet. Detta gör det enklare för dig att ta rätt beslut. Målet är att du ska hitta din innersta sanning, för att sen kunna gå vidare på din livsväg. Man kallar tarot för själens spegel, att kunna se vår inre verklighet.

Jag vill förtydliga att jag inte spår. Jag vägleder. Du har alla dina svar inom dig själv och du kan alltid påverka ditt eget liv med din egen fria vilja.

Du kommer att få du det som du behöver just nu. Områden som brukar belysas är din nuvarande grundenergi, arbete, ekonomi, hälsa, kärlek och relationer och din personliga utveckling. Dina guider och änglar berättar för dig vad du behöver veta. Du har även möjlighet att ställa frågor.

Jag vägleder oftast på telefon, men du är även varmt välkommen hem till min healingstudio för ett personligt möte på Vaviksbacken 10 i Rönnäng. Du kan även få vägledningen nedskrivet i en pdf-fil och mailat till dig. 


Investering:
45 minuters samtal - 595 kronor 
60 minuters samtal - 695 kronor 
Nedskrivet på pdf-fil - 1 195 kronor 

 

Tusen tack för den fina årsläggningen! Den var såå bra.
Den gick rakt in i hjärtat och träffade så rätt.
Jösses, sluta aldrig med det du gör. Du är fantastisk. 
Tina november 2019
 

Åhhhh! Säger bara wow! Så coolt så rätt! Så mycket jag bara kände Ja! Det stämmer Ja! Det kommer hända. Satt med tårar i ögonen och kände bara Ja, nu är det min tur... Tack Åse!

Pia Lotta

Har läst igenom texten 4 gånger och lika många gånger har jag fått hämta näsdukar att torka tårarna med. Det brukar vara ett gott tecken och bra betyg. Så gott som alltid när det känns äkta och sant så kommer tårarna. Stort tack för den underbara läggningen.

Stina - förväntansfull och tryggare

Hej du underbara människa.
Har just kommit hem och läst årsläggningen från dig.
Alltså jag har gråtit några liter, men inte ledsna tårar.
Bara så starka känslor av ödmjukhet och tacksamhet. Du är ju så jäkla duktig.
Så glad jag blev av din tolkning och underbara läggning.
Tusen tusen tack. Så lycklig jag är.
Siv november 2019

Tack för årsläggningen. Ett spännande år att vänta. Du har prickat in mig perfekt.

Kram Annki

⭐️boka här

Ja tack. Jag vill boka en tarotvägledning.
Fyll i uppgifterna nedan så tar jag kontakt med dig. 

Gäller det en pdf -vägledning så fyller du i dina uppgifter nedan och betalar in till bankgiro 250-2326 eller swishar till 1236872816. Jag mailar ditt kvitto och vägledningen till dig när den är klar (inom en vecka efter din betalning)