VÄGLEDNING tarot

Står du i ett vägskäl och undrar hur du ska komma vidare?
Vill du veta vilket beslut du ska ta och vad som är rätt för dig?


Jag kanaliserar budskap ifrån Änglarna. Ibland kommer även guider, uppstigna mästare eller galaktiska helare in och vill vara med. Det är högst individuellt. Ingen vägledning är den andra lik, eftersom du är unik. Jag tar även hjälp av tarotkort som visar vart du befinner dig nu, hur du tänker och hur du känner och vilka blockeringar som finns. När du förstår dig själv, då kan du handla mer medvetet. Detta gör det enklare för dig att ta rätt beslut. Målet är att du ska hitta din innersta sanning, för att sen kunna gå vidare på din livsväg. Man brukar kalla tarot för själens spegel, att kunna se vår inre verklighet.

Jag vill förtydliga att jag inte spår. Jag vägleder. Du har alla dina svar inom dig själv och du kan alltid påverka ditt eget liv med din egen fria vilja.

Jag är en änglavägledare. Det är ifrån Änglarnas energi som jag hämtar mycket av min information. Änglarna är fantastiska ljusvarelser som är här för att ge oss lugn, ljus och kärlek och för att vägleda oss i vardagen. Änglarna har budskap till dig. Jag rekommenderar alla att meditera varje dag för att höra deras vägledning, men ibland kan det vara svårt att lyssna. Jag vet, ibland fastnar även jag. Då är det skönt att få hjälp.

Om du vill kan du ställa två frågor, annars kommer du att få du det som du behöver just nu. Områden som brukar belysas är hälsa, relationer, arbete, ekonomi, din personliga utveckling och vad du behöver tänka på i nuläget.

Du kan välja om du vill komma till mig för ett personligt möte på Vaviksbacken 10 i Rönnäng eller prata med mig på telefon. Du kan även boka en vägledning online dvs att du får allt nedskrivet i en pdf-fil och mailat till dig. 

Investering:
495 kronor för 30 minuter
695 kronor för 60 minuter
895 kronor för en pdf-fil

Åhhhh! Säger bara wow! Så coolt så rätt! Så mycket jag bara kände Ja! Det stämmer Ja! Det kommer hända. Satt med tårar i ögonen och kände bara Ja, nu är det min tur... Tack Åse!

Pia Lotta

Boka Här

Ja tack. Jag vill boka en tarotvägledning.
Fyll i uppgifterna nedan så tar jag kontakt med dig. 
Eller ring mig.