⭐️vägledning tarot

Står du i ett vägskäl och undrar hur du ska komma vidare?
Vill du veta vilket beslut du ska ta och vad som är rätt för dig?


Det är ifrån Änglarnas ljusrike som jag hämtar min information. Änglarna är fantastiska ljusvarelser som är här för att ge oss lugn, ljus och kärlek och för att vägleda oss i vardagen. Änglarna har budskap till dig. 
Ibland kommer även dina guider, uppstigna mästare eller galaktiska helare in och vill vara med. Det är högst individuellt.

Ingen vägledning är den andra lik, eftersom du är unik.

Jag tar hjälp av tarotkort som visar vart du befinner dig nu, hur du tänker och hur du känner och vilka blockeringar som finns. När du förstår dig själv, då kan du handla mer medvetet. Detta gör det enklare för dig att ta rätt beslut. Målet är att du ska hitta din innersta sanning, för att sen kunna gå vidare på din livsväg. Man kallar tarot för själens spegel, att kunna se vår inre verklighet.

Jag vill förtydliga att jag inte spår. Jag vägleder. Du har alla dina svar inom dig själv och du kan alltid påverka ditt eget liv med din egen fria vilja.

Du kommer att få du det som du behöver just nu. Områden som brukar belysas är din nuvarande grundenergi, arbete, ekonomi, hälsa, kärlek och relationer, din personliga utveckling och vad du behöver tänka på i nuläget.
Du har även möjlighet att ställa frågor.

Jag vägleder oftast på telefon, men du är även varmt välkommen hem till min healingstudio för ett personligt möte på Vaviksbacken 10 i Rönnäng.
Du kan även få vägledningen nedskrivet i en pdf-fil och mailat till dig. 


Investering:
30 minuters samtal - 495 kronor 
45 minuters samtal - 595 kronor 
60 minuters samtal - 695 kronor 
Nedskrivet på pdf-fil - 995 kronor 
 

Åhhhh! Säger bara wow! Så coolt så rätt! Så mycket jag bara kände Ja! Det stämmer Ja! Det kommer hända. Satt med tårar i ögonen och kände bara Ja, nu är det min tur... Tack Åse!

Pia Lotta

Har läst igenom texten 4 gånger och lika många gånger har jag fått hämta näsdukar att torka tårarna med. Det brukar vara ett gott tecken och bra betyg. Så gott som alltid när det känns äkta och sant så kommer tårarna. Stort tack för den underbara läggningen.

Stina - förväntansfull och tryggare

Tack för årsläggningen. Ett spännande år att vänta. Du har prickat in mig perfekt.

Kram Annki

⭐️boka Här

Ja tack. Jag vill boka en tarotvägledning.
Fyll i uppgifterna nedan så tar jag kontakt med dig. 
Eller ring mig.