angelic reiki® workshop 3 & 4

"Syftet med workshopen är att ge dig en insikt i Master energin i detta system. Det kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Kevin och jag rekommenderar att du är öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vår värld är en stor lekplats och dessa initieringar är inte för att du ska bli god eller andligt perfekt, som människor ofta tror, utan det handlar om att acceptera och erkänna att vi alla, var och en, fullständigt skapar våra liv och att acceptera detta Mästerskap med det personliga ansvar och den självkännedom som detta medför." Christine Core

Denna workshop visar dig att det inte handlar om att vara andligt perfekt. Det handlar om att acceptera och erkänna att vi är skapare av våra liv. Vi lämnar offerrollen och känslan av att leva livet som en följd av yttre omständigheter. Workshopen kommer väcka din andliga talang och du kommer att använda denna energi på ditt unika sätt. Du får en djupare kontakt med din själsenergi.

Vi tar upp bla anledningen till och hur man öppnar och stänger utrymmet, vi pratar om ärkeänglarna och änglarnas energi, gör meditationer, renande, initieringar och helande.

Varmt välkommen på en fördjupning i Angelic Reiki®


Förkunskaper:
Angelic Reiki workshop 1 & 2
 
Kursschema:
Dag 1: klockan 18.00 - 20.30
Dag 2 och 3: klockan 9.30 - 17.00
 
Kursdatum:
27 - 29 mars 2020 (fredag - söndag)

Investering:
3 900 kr
Kursmaterial, diplom, frukt och lättare fika ingår i priset.

Plats:
Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn
 
Boka din plats genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även maila till mig.
 
Kursanmälan är bindande. Avgiften ska vara betald innan kursen.

För dig som söker boende så ligger vackra Bergabo hotell endast 2,8 km bort (7 minuter med bil) 

Hör av dig om du har några frågor.


kursdeltagarnas upplevelser om kursen:

Jag har en önskan... och den är att alla...alla på denna jord får möjligheten att må som jag gör efter detta äventyr... stark och harmonisk och med en sund självinsikt. Vem jag är och vad jag ska göra har klarnat...rotat sig... lager och blockeringar har rensats bort... att våga och att stå för det man vill och är menad för... en känsla av total frihet...✨✨✨
❤️Oändligt tacksam❤️
Sophie juni 2018
 

Vilken kraft, magi och sådan kärlek. Jag är så makalöst nöjd.
Jag känner att angelic reikin har löst upp knutar jag aldrig skulle kommit åt annars. Det är en fantastisk gåva och Åse du är en väldigt bra och pedagogisk lärare. 
Jag är så tacksam att få ta del av dessa kunskaper.
Tusen tack, ljus o kärlek till dig och änglarna. .... och jag läääängtar tills nästa workshop
Kristina juni 2018

Nu har jag landat efter fördjupningskursen i Angelic Reiki och det är annorlunda än den första. Nu känns det att fler pusselbitar faller på plats och jag känner mig mer säker i det jag gör. Jag känner mig grundad i Angelic Reiki. Jag ser så framemot nästa steg och vårt nästa möte i dessa fatastiska änglaenergier.
Varma kramar
Monika oktober 2019

Åse är otroligt pedagogisk och med sin omtanke lyfter hon mig som deltagare. 
Jag är så tacksam för denna workshop och när jag åkte hem kände jag mig väldigt påfylld av energi. Jag kände mig lycklig och helt i balans och gör fortfarande nu en vecka senare. Jag är rofylld, glad, sprallig, trygg, tillitsful och fylld av energi och kärlek. Jag känner mig grundad. Jag har rensat ut massor av gammalt skräp här hemma som jag inte längre behöver. Jag har fixat i trädgården och planterat och sått fröer. Det har känt som tiden stått stilla. Jag har verkligen varit här och nu. Magiskt.
Kram och kärlek
Lotta april 2019

Tack Åse för en helt magisk helg!
Tom på ord menfylld av känslor och minnen.
Lars sept 2019

Tack du fantastiskt starka och visa kvinna!
Du är en sann mästare och jag är så tacksam att ha dig i mitt liv.
Din passion och glädje är fantastisk och den kanalen du är för Angelic Reikn är så sann och så vacker.
Tack.
Linda sept 2019

ja tack
jag bokar plats till angelic reiki workshop 3 & 4
den 27-29 mars 2020