Få kontakt med änglarna

En 28 dagars kurs med kunskap om Änglar och Ärkeänglar, änglameditationer och Angelic reiki® healing på distans.

Längtar du efter att känna känslan av lugn och trygghet?

Önskar du att du litade mer på livet?
Är du intresserad av Änglar och vad de kan göra för dig?
Vill du känna samhörighet med Änglarna och Alltet?

Under 28 dagar erbjuds du:
  • healing var fjärde dag
  • information på pdf om änglar
  • korta filmer där jag berättar om några olika ärkeänglar
  • meditationer att lyssna på som hjälper dig att lättare få kontakt med änglarna
Detta kommer att ge dig ett ökat välbefinnande. Ditt energiflöde kommer igång. Du ges möjlighet att släppa taget om det som inte längre gagnar dig. Du kommer hitta din balans.

Nästa kursstart är ej bestämt

Investering: 1111 kronor.

Ljus och kärlek önskar jag dig
 

Åses änglakurs är otroligt mysig och lärorik. Att få lära känna alla dessa underbara ärkeänglar är en sann ära och Åse är så fantastisk på att förmedla informationen så att man verkligen kan få sig en bild av dem. Jag rekommenderar denna kursen till alla som vill ta ett första steg i att lära sig mer om änglar och hur man kan få deras hjälp, men den är även bra för oss som redan kan en del men vill fördjupa oss. Så himla prisvärd! Healingen som man får efter varje ängel är magisk och jag kan inte känna annat än enorm tacksamhet över att ha kommit i kontakt med fina Åse!

Arnela mars 2018

Hej Åse
Jag tycker att denna kurs är helt fantastisk. UNDERBARA MEDITATIONER och HEALINGEN och TEXTEN OM ÄNGLARNA och DIN TEXT TILL OSS.  Jag  lyssnar på meditationerna vid minst två tillfällen UNDER DAGEN. Jag tackar för allt jag får till mig. Änglarna vill oss ju så väl! 
TACK  FÖR ALLT  VI FÅR!          
KRAM TILL DIG FRÅN MIG

Irene mars 2018

Hjärtligt tack för hela kursen. Din tid... Kunskap...Det var absolut allt som jag bara älskat och alle redan saknar. Alla texter, video och meditationer var fylld med gudomlig kärlek och ljus och du känns som en "gammal vän".
Dessa 28 dagarna var till stor hjälp både med att fördjupa kontakt med änglarna och med att gå djupare in i mig själv. Öppna ögonen ännu mer...
Det är så fantastisk synkronicitet att allt och alla kommer precis när vi behöver det som mest. Och du korsade mitt liv precis när jag behövde dig. Och det bästa är att det inte är allt. Jag glädjer mig så mycket till juli och din Angelic Reiki workshop.
Jag hoppas dessa ord bekräftar hur viktig du och ditt jobb är.  
Sänder massor av kärlek med min tacksamhet till dig.

Monika maj 2019

boka din plats

Ja tack!
Jag bokar härmed onlinekursen "Få kontakt med Änglarna" 
Jag betalar 1 111 kronor och det gör jag nu direkt i samband med denna bokning. Betalning sker via swish eller insättning på bankgiro. Betalningsuppgifterna får du direkt i ett mail när du anmält dig. Dubbelkolla så du skrivit rätt mailadress.