angelic reiki® workshop 3 & 4

"Syftet med workshopen är att ge dig en insikt i Master energin i detta system. Det kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Kevin och jag rekommenderar att du är öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vår värld är en stor lekplats och dessa initieringar är inte för att du ska bli god eller andligt perfekt, som människor ofta tror, utan det handlar om att acceptera och erkänna att vi alla, var och en, fullständigt skapar våra liv och att acceptera detta Mästerskap med det personliga ansvar och den självkännedom som detta medför." Christine Core

Denna workshop visar dig att det inte handlar om att vara andligt perfekt. Det handlar om att acceptera och erkänna att vi är skapare av våra liv. Vi lämnar offerrollen och känslan av att leva livet som en följd av yttre omständigheter. Workshopen kommer väcka din andliga talang och du kommer att använda denna energi på ditt unika sätt. Du får en djupare kontakt med din själsenergi.

Vi tar upp bla anledningen till och hur man öppnar och stänger utrymmet, vi pratar om ärkeänglarna och änglarnas energi, gör meditationer, renande, initieringar och helande.

Varmt välkommen på en fördjupning i Angelic Reiki®


Förkunskaper:
Angelic Reiki workshop 1 & 2
 
Kursschema:
Dag 1: Fredag klockan 17.00 - 20.30
Dag 2 och 3: Lördag och Söndag klockan 9.30 - 17.00
 
Kursdatum:
8, 9 och 10 juni

Investering:
3 600 kr (Priserna är internationellt satta av Christine Core.) 
Kursmaterial, diplom, frukt och lättare fika ingår i priset.
 
Boka din plats här: Youphoria
 
Kursanmälan är bindande.
Du får en faktura på anmälningsavgiften 500 kronor som ska betalas direkt.
Resterande belopp ska vara betald innan kursen.

Hör av dig om du har några frågor.