angelic reiki® workshop 3 & 4

"Syftet med workshopen är att ge dig en insikt i Master energin i detta system. Det kommer att hända på det mest perfekta sättet för dig. Kevin och jag rekommenderar att du är öppen för det som kommer att uppenbaras för dig. Vår värld är en stor lekplats och dessa initieringar är inte för att du ska bli god eller andligt perfekt, som människor ofta tror, utan det handlar om att acceptera och erkänna att vi alla, var och en, fullständigt skapar våra liv och att acceptera detta Mästerskap med det personliga ansvar och den självkännedom som detta medför." Christine Core

Denna workshop visar dig att det inte handlar om att vara andligt perfekt. Det handlar om att acceptera och erkänna att vi är skapare av våra liv. Vi lämnar offerrollen och känslan av att leva livet som en följd av yttre omständigheter. Workshopen kommer väcka din andliga talang och du kommer att använda denna energi på ditt unika sätt. Du får en djupare kontakt med din själsenergi.

Vi tar upp bla anledningen till och hur man öppnar och stänger utrymmet, vi pratar om ärkeänglarna och änglarnas energi, gör meditationer, renande, initieringar och helande.

Varmt välkommen på en fördjupning i Angelic Reiki®


Förkunskaper:
Angelic Reiki workshop 1 & 2
 
Kursschema:
Dag 1: klockan 17.30 - 21.00
Dag 2 och 3: klockan 10.00 - 17.00
 
Kursdatum:
5 - 7 april 2019 (fredag - söndag)

Investering:
3 600 kr (Priserna är internationellt satta av Christine Core.) 
Kursmaterial, diplom, frukt och lättare fika ingår i priset.

Plats:
Vaviksbacken 10, Rönnäng, Tjörn
 
Boka din plats genom att maila till mig.
 
Kursanmälan är bindande.
Du får en faktura på anmälningsavgiften 500 kronor som ska betalas direkt.
Resterande belopp ska vara betald innan kursen.

Hör av dig om du har några frågor.


kursdeltagarnas upplevelser om kursen:

Jag har en önskan... och den är att alla...alla på denna jord får möjligheten att må som jag gör efter detta äventyr... stark och harmonisk och med en sund självinsikt. Vem jag är och vad jag ska göra har klarnat...rotat sig... lager och blockeringar har rensats bort... att våga och att stå för det man vill och är menad för... en känsla av total frihet...✨✨✨
❤️Oändligt tacksam❤️
Sophie
 

Vilken kraft, magi och sådan kärlek. Jag är så makalöst nöjd.
Jag känner att angelic reikin har löst upp knutar jag aldrig skulle kommit åt annars. Det är en fantastisk gåva och Åse du är en väldigt bra och pedagogisk lärare. 
Jag är så tacksam att få ta del av dessa kunskaper.
Tusen tack, ljus o kärlek till dig och änglarna. .... och jag läääängtar tills nästa workshop
Kristina

ja tack
jag bokar plats till angelic reiki workshop 3 & 4