Together we rise

Detta är en gemenskap för själar som vill utveckla sin andlighet.

Jag ger er healing på distans som sätter igång processer inom dig.
Du går framåt på din egen resa, men har andra likasinnade som håller dig i handen på vägen.

Tillsammans hjälper vi varandra att växa genom att peppa varandra på bästa möjliga sätt. 

Fokus är att utveckla vår själ och att pusha varandra för att våga vara dem vi innerst inne är. Att hitta livsglädjen.

Vi håller kontakten via en sluten grupp på facebook där vi skriver till varandra om saker vi upplever, hur healingen påverkar, vilka förändringar vi går igenom och ställer frågor som vi behöver svar på.

Gruppen är igång i tre hela veckor och det ingår healing varannan dag. 
Tillsammans lyfter vi upp varandra till ljuset.
 

Vill du utveckla din själ tillsammans med andra?
Är du trött på att vara orolig och rädd?
Vill du känna dig fri?
Önskar du vänskap med andra som är som du?
Är du beredd att lämna dina blockeringar bakom dig?
Vill du höjas till ljuset och samtidigt hjälpa andra med din visdom?

Då är du välkommen att vara med i gruppen Together we rise✨✨✨


Datum:  31 augusti - 20 september  2020 
 
Detta ingår:

  • 11 healingtillfällen på distans (varannan kväll 21.30)
  • Släppa gammalt - vecka 1
  • Skapa nytt - vecka 2
  • Att känna tillit - vecka 3
  • 3 personliga budskap till just dig, ett varje vecka  (kan vara ifrån Änglar, Gudinnor, Uppstigna Mästare, en Guide m.m)

deltagarnas upplevelser om Together we rise:

Jag upplever att "Together We Rise" är så transformerande eftersom man gör dem hemma i vardagen och det påverkar direkt ens vanliga liv. Det är mäktigt! 

Helen mars 2019

Ett riktigt stort tack att jag fick möjlighet att möta er alla ❤️ det har varit en omtumlande resa och nu ser jag fram emot att utforska mera Angelic Reiki som kom till mig att jag behöver utforska 

Åse, du är unik ⭐️ du har en förmåga att se och känna andra människor, leder med ljus och kärlek och vägleder oss fram till svaren som bor inom oss. Otroligt tacksam att våra vägar korsades 

Malin mars 2019

Tusen tack fina fina Åse!
Tack för att du har hållit oss i handen på vår resa framåt!
Tack för att du gör detta och sprider ditt ljus till de som famlar i mörkret (får se en bild av att det är nattsvart och hur starkt du lyser och hur andra hittar dig i mörkret). Det är fantastiskt vackert det du gör!
Jag önskar att jag kan hjälpa på samma sätt. Tack för att du är du och hjälpt mig och lärt mig. 
I januari bad jag änglarna om en andlig mentor och strax därefter gick jag med i ”Att Vakna” och efter ”Together We Rise” och hela denna resa så förstår jag att det är DU som är mentorn ♥️ 
Jag har gått en mediumkurs i helgen och när jag reflekterar över helgen så känner jag att den kursen inte resonerade med mig på det sätt som du gör (svårt att sätta ord på detta). Men du ska veta att du är precis den lärare/mästare jag behöver ⭐️ Tack! 

Och jag känner en oerhörd tacksamhet till alla i gruppen. Alla har bemött varandra så fint och det har känts så kärleksfullt!
Tack! 

Linda mars 2019

Tack för alla dessa fina stunder♥️
Kommer alltid finnas med mig som starten på mitt nya förbättrade liv♥️

Lars april 2019

Nu går vi själva ut och söker våra svar. Troligtvis stöter vi på varandra igen.
Åse, din kurs har varit fantastik.
Jag hade inte kommit så långt i mitt sökande om inte du med ditt hjärta hade lett mej till min väg.
Stort tack till er alla, men framförallt Åse .
Äntligen har allt fallit på plats .

Ginger mars 2019

Oj, är det redan slut. Så fort det gått samtidigt som det känns som en hel evighet då det hänt så otroligt mycket och jag fått vara med om så spännande saker! 

Jag har lärt mig otroligt mycket om en värld som var helt obekant för mig, det bortom vår syn men som jag ändå länge länge haft en känsla för att det finns något mer. 

Jag har fått bekräftat att jo, jag har en stark intuition och jag har blivit otroligt mycket bättre på att lyssna på den. 

Jag har lärt mig att sluta oroa mig så mycket och istället ha tillit. Det är ett syfte med allt. Jag har kommit närmre mina känslor och är mer sann mot mig själv. Jag ser kärlek mer och mer framför annat och är bättre på att njuta i stunden. 

Att få möjligheten att utvecklas personligt och andligt tillsammans med likasinnade på sina respektive resor har varit otroligt lyftande. Det är ett vinnande koncept med onlinekurs och sluten Facebook-grupp för att kunna bubbla av sig, stötta varandra och växa som individer tillsammans. 

Åse Johansson, du är en helt fantastisk, underbart fin själ, person och vägledare ✨ Jag är oändligt tacksam att våra vägar korsades!
Jag hade inte varit där jag är idag om det inte var för dig och din hjälp.
Och detta är inget hej då, jag är helt övertygad om att vi kommer att ses igen! 

Nu är jag inte längre rädd för att gå vidare. Nu är jag en fågelunge som stapplar ut på grenen redo för att kasta mig ut och flyga. Jag litar på att vingarna bär mig ✨ 
TACK till er alla som varit med mig på den här resan och TACK Åse för allt du gör, du är helt fantastisk, fortsätt med det du gör.
All lycka till dig och er andra ❤️

Tove mars 2019

Det började otroligt omtumlande för mig första veckan när vi skulle släppa och jag minns att du sa att vi skulle lita på det vi såg eller vad som kom till oss och jag gjorde det för kanske första gången och det blev så starkt. 
Det har passat mig väldigt bra med healing varannan kväll, för då har man precis hunnit smälta det förra och diskutera av sig innan det är dags igen, så man är inne i bubblan av utveckling hela tiden.
I och med att det var så många healingtillfällen har jag lärt mig känna igen känslan av healingen även om upplevelsen är totalt olika från gång till gång. Jag har även uppnått liknande känsla när jag lyssnat på din chakrameditation och faktiskt idag för första gången på egen hand när jag mediterade. Det ger mig en känsla av att vara omhändertagen.
Jag har blivit medveten om hur mycket jag sänder ut som jag var helt omedveten om och börjat förändra mina tankar. 
Och jag har även börjat tro på att det finns inget rätt eller fel utan allting är som det ska och det kan upplevas väldigt olika från person till person. Som jag sagt innan så passar det extra bra med en onlinekurs för man får direkt in praktiserandet i sin vardag. Och alla i fb-gruppen har betytt mycket för att förstå hur andra upplever saker och som inspiration, stort tack?❤️!
Till sist vill jag tacka dig enormt mycket Åse Johansson för den kunskap, visdom och enorma kärlek som du visat hela tiden.
Jag har verkligen känt mig omhändertagen i alla omtumlande, tunga, lätta, härliga och till slut lugna känslor.
Du har betytt väldigt mycket för mig!
Stor kram❤️❤️❤️

Helen april 2019


Investering:  
755 kronor 

755 = You are going through major life changes, which are bringing great blessings into your life

Plats: Där Du Är

Gruppen är 5 till 18 personer. Tillsammans skapar vi magi.
 

⭐️boka din plats

Ja tack!
Jag bokar en plats till gruppen "Together We Rise" som startar den 31 augusti 2020.

Anmälan är bindande. Betalning sker via swish eller bankgiro. Betalningsuppgifterna får du i ett mail när du anmält dig. Dubbelkolla gärna så att du har skrivit rätt mailadress, det är lätt att det blir fel och då kan jag inte nå dig.