MINA INspelade meditationer

Mina meditationer är inspelade i en musikstudio och bakgrundsmusiken är min egen som är framtagen med syfte att hela dig. Alla dessa sju meditationer ingår i min onlinekurs Få kontakt med Änglarna men du kan även köpa dem som mp3-filer.
Investering: 29 kronor styck eller alla sju för 149 kronor.  


Änglameditation
Änglarna är underbara ljusvarelser. Dom sprider glädje och kärlek. Dom får dig att känna dig lugn och trygg. Dom finns här för dig.
I denna meditation tillåter du änglarna att komma till dig. Du tar emot deras kärlek och healing. Du får kontakt med en speciell ängel, kanske din skyddsängel?
Tid: 9.06


Att släppa taget med ärkeängeln Mikael
Ärkeängeln Mikael vill att du släpper taget om alla dina rädslor, all din oro. Han tar hand om dig och dina nära och kära så att du kan känna dig säker och trygg.
I början på denna meditation tar in de olika chakrafärgerna. Sen kommer ärkeängeln Mikael till dig och hjälper dig att släppa taget om dina bekymmer.
Tid: 14.41


Kärleksmeditation med ärkeängeln Chamuel
Du ska inte göra. Du ska bara vara.
Var den du är. Var kärlek. Var ljus. Älska dig själv och den du är.
I denna meditation ingår en djupgående kroppsavslappning och kärleksaffirmationer om dig själv.
Tid: 12.52


Lev i överflöd, meditation med ärkeängeln Rafael
Det är din födslorätt att ha allt det du önskar. Du är värd det bästa.
Överflöd kan vara många saker. För att du ska vara i balans behöver du överflöd inom olika områden; hälsa, kärlek, glädje, trygghet, pengar m.m. Ärkeängeln Rafael som är vår egen healingängel healar och kommer med gudomligt överflöd till dig.
Tid: 10.57


Chakrabalansering med ärkeänglarna
Att balansera dina chakran är vägen till att kunna ta emot den gudomliga energin.
I denna meditation hämtar vi kraft ifrån Moder Jord och fyller på och balanserar våra chakran med hjälp av ärkeänglarna.
Tid: 23.38


Änglarnas ljusrike
Låt änglarna hela dig.
I denna meditation kommer det en ängel till dig som leder dig upp till änglarnas ljusrike. Du omsluts av helande ljus och tusentals änglar. Du får budskap av en speciell ängel.
Tid: 12.57


Lyssna och få dina svar
I stillheten finner du dina svar.
Om du har en fråga du vill ha svar på är denna meditation bra. Här tar du dig till din egen fridfulla plats, stillar du dig och lyssnar inåt. När du är öppen och mottaglig för sanningen får du ditt svar.
Tid: 9.14


Ja tack! Jag vill gärna köpa meditationer.
Var vänlig och fyll i formuläret nedan.