Om mig

Mitt namn är Åse och jag är Multidimensionell Healer. Jag älskar verkligen mitt jobb, att få hjälpa andra själar som vill nå ljuset. Att få dela med mig av min gåva och transformera och heala med hela min kraft som ljuskrigare. Jag vill, av hela mitt hjärta, sprida kärlek och ljus i världen.
 
Jag har utbildning inom Angelic Reiki® och New Shamballa. Jag är även Friskvårdskonsulent och Medicinsk Massageterapeut, men ganska snabbt blev det tydligt för mig att kropp och själ går hand i hand. Jag kände mig dragen åt healing och det andliga.

Angelic Reiki® har vänt upp och ner på mitt liv på ett mycket positivt sätt. Det har hjälpt mig att komma i balans. Jag har släppt många blockeringar och gamla tankemönster. Jag har lättare för att slappna av och njuta. Jag har kommit närmare mig själv och litar mer på livet. Angelic Reiki®kurserna har för mig varit ovärderliga. Dem gjorde att jag förstod min gåva på djupet. Magin jag upplever på dessa kurser går inte med ord att beskriva. Det är en helt ny värld som öppnar sig, i kärlek. Själen blomstrade, min ljuskropp aktiverades och mitt livssyfte visade sig.  Angelic Reiki® har hjälpt mig att hitta hem. 
 
Min roll som mamma till Lily och John är otroligt viktig för mig.
Dem är de största gåvorna som visar mig varje dag att livet är Ljus och Kärlek. Det är jag så tacksam för.  

Jag känner en enorm tacksamhet att få arbeta tillsammans med den gudomliga sfären. Änglar, Gudinnor, Uppstigna Mästare, Galaktiska Healers, Guider m.fl. Att förmedla deras kärlek betyder enormt mycket för mig.
 
Jag har en önskan att vi alla ska leva i Kärlek, Tacksamhet och Frid. Jag hoppas kunna inspirera dig till att göra en förändring så att du kan leva det liv du önskar. Livet kan vara utmanande. Det har jag egna erfarenheter av. Men om vi väljer att lyssna på vår egen sanning, då uppstår magi.
 
Ljus och kärlek
Åse

Följ gärna mig på Facebook och Instagram


Mina utbildningar inom aktuellt område:
 

  • Angelic Reiki Master Teacher (Angelic Reiki®utövare och lärare)
  • Lightworker of New Shamballa (Multidimensionell Healer)
  • Drömtydning & Symboltolkning
  • Medicinsk MassageTerapeut
  • Tarot

Åse är en fantastisk ljuskrigare som är ett ljus i mitt liv.
Hon sprider så mycket kärlek runt sig och hennes vägledning, healing och känsla för hur hon ska kunna hjälpa en framåt och se saker i nya vinklar och finna nya vägar är unik och helt otrolig!
Jag är djupt tacksam för allt som hon gjort och gör.

Madeleine Nilsson